ΑΡΧΙΚΗ
ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΩΡΑΡΙΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Back
Next
Back
Next
LES MILLS BODYPUMP
To BODYPUMP™ είναι η αυθεντική μέθοδος εκγύμνασης με μπάρα η οποία δυναμώνει ολόκληρο το σώμα. 
Αυτό το πρόγραμμα 60 λεπτών προκαλεί όλες τις κύριες μυϊκές ομάδες χρησιμοποιώντας τις καλύτερες ασκήσεις με βάρη όπως καθίσματα, πιέσεις, έλξεις κλπ. Υπέροχη μουσική και την δική σας επιλογή σε βάρη σας εμπνέουν να έχετε τα αποτελέσματα για τα οποία ήρθατε - και γρήγορα!
CXWORX
Tο απόλυτο πρόγραμμα για ένα δυνατό και γραμμωμένο κορμό. Δυναμική προπόνηση των κοιλιακών,των ραχιαίων και των γλουτών!
Αυτές οι ασκήσεις θα σας κάνουν να δείχνετε αλλα  και να νιώθετε δυνατοί!!!
ZUMBA
Zumba  είνα μιά ταξη που έχει σα χαρακτηριστίκο τους εξωτικούς ρυθμούς και την υψηλή ενέργεια  μέσω της LATIN  χορογραφιας!  Τα επίπεδα ενέργειάς εκτοξεύονται στα ύψη μέσα απο τις καταπληκτικες χορογραφίες που περιλαμβάνει!!
Είναι εύκολο να το κάνετε, αποτελεσματικο και απόλυτα συναρπαστικο!!
YOGALATES
Η βασική αρχή και θεωρητικό  υπόβαθρο αυτών των μεθόδων προπόνησης είναι ο έλεγχος κι η σταθερότητα του κέντρου του σώματος - η κοιλιά! Στο γυμναστήριό μας θα βρείτε πολλές παραλλαγές αυτών των μεθόδων
προπόνησης  οπου κάθε προπόνηση θα είναι και μία ξεχωριστή εμπειρία!!!
TAE BO
Tί πετυχαίνετε όταν συνδυάζετε αστραπιαία χτυπήματα, εκπληκτικές κινήσεις, εκρηκτική μουσική! 
H πρώτη μαχητική τάξη στον κόσμο που συνδυάζει όμως την ασφάλεια με την απλότητα της τεχνικής αυτοάμυνας, με πολύ κέφι για την έντονη άσκηση της καρδιάς που περιμένατε. Tο TAE BO θα σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε το λίπος,να βελτιώσετε το καρδιοαναπνευστικό και να εκτονωθείτε.
Back
Next
Το fitness & muscles σε συνεργασία με τη LESMILLS σας φέρνει τα καλύτερα ομαδικά προγράμματα παγκοσμίως ΔΩΡΕΑΝ με κάθε συνδρομή που κάνετε!
Επίσης στο γυμναστήριο μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ομαδικών προγραμμάτων επίσης ΔΩΡΕΑΝ με κάθε σας συνδρομή!
Back
Next
Η ώρα είναι...
Για
γυμναστική, ακριβώς !
Η ώρα είναι...
Για
γυμναστική, ακριβώς !